Programma

Zo blijf je wakker tijdens de Top 2000

  1. Nieuwschevron right
  2. Zo blijf je wakker tijdens de Top 2000

De Top 2000 gaat natuurlijk non-stop door en daar wil je vast niets van missen! Daarom hebben wij de meest ideale tips op een rijtje gezet, om ook 's nachts nog te kunnen genieten van deze legendarische lijst.

1. Koffie

Ja, deze kan natuurlijk niet ontbreken en daarom staat het gewoon meteen bovenaan. Koffie zit bordevol caffeïne. Daar blijf je tenminste wakker van. Lust je geen koffie? Dan kan je gewoon een energiedrankje pakken, maar die is dan weer wat minder gezond.

2. Harder

Een ander goed idee is om gewoon elke keer als je slaperig begint te worden de muziek harder te zetten. Hoe harder de muziek staat, hoe moeilijker je in slaap valt. Mooie bijkomstigheid? Je buren kunnen meteen meegenieten!

3. Wekker

Als de muziek harder zetten geen optie is en koffie niet meer werkt, dan komen we bij de wekker. Het is een naar apparaat, maar het maakt je wel wakker. Gewoon om het halve uur een wekker zetten en je hoeft niets te missen van de Top 2000!

4. Dansen

Door te bewegen blijft je bloed goed stromen en stuurt je lichaam seintjes naar je hersenen waardoor je alert blijft. Ideaal! Gewoon de hele nacht dansen, dansen, dansen en nog eens dansen.

5. Kou

Oké, dit is misschien niet de meest ideale tip, maar hij werkt sowieso! Koude dingen maken je wakker. Denk aan een koude douche, ijsbadje of gewoon een subtiele plens koud water in je gezicht. Het is in ieder geval zeker dat je dan nog even wakker bent.

Ster advertentie
Ster advertentie