Programma

Pepijn Schoneveld: ‘Ik heb het engste ooit gedaan’

  1. Nieuwschevron right
  2. Pepijn Schoneveld: ‘Ik heb het engste ooit gedaan’

In de nieuwe aflevering van Staverman Stand-up staat comedian Pepijn Schoneveld centraal. Hij vertelt over het begin van zijn carrière en het overwinnen van zijn grootste angsten.

Schoneveld is cabaretier, acteur en heeft zijn eigen podcast. In 2009 studeerde hij af aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie en in 2012 was hij met zijn cabaretvoorstelling Reuf finalist van het Leids Cabaret Festival. Toch kan hij nog niet alle deuren openen die hij wil.

Dit vertelt Schoneveld in een gesprek met Gijs Staverman. Samen hebben ze het over de voordelen van succesvol zijn. "Als je succesvol bent, mag je doen wat je wilt. Dan kun je zeggen: dit wil ik maken, en dat mag dan. Er gaan heel veel deuren voor je open als je succesvol bent." Ook bespreken ze hoe vriendschappen tussen cabaretiers werken, waarom hij toch steeds weer op het podium staat ook al is dat ‘het engste ooit’ en waar Schoneveld op dit moment het meest trots op is.

Bekijk of beluister de nieuwe aflevering van Staverman Stand-up hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hoe te beluisteren?

Staverman Stand-Up is iedere donderdag te beluisteren via de gratis NPO Radio 2 app, jouw favoriete podcastplatform en te bekijken via het YouTube kanaal van NPO Radio 2. Benieuwd naar meer podcasts? Check dan hier alle andere podcasts van NPO Radio 2!

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je iPhone of Android telefoon.

Gijs 2.4

Je hoort Gijs 2.4 iedere werkdag tussen 12:00 en 14:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: KRO-NCRV

Ster advertentie
Ster advertentie