Programma

Idols-kandidaat Mostafa krijgt tweede kans

  1. Nieuwschevron right
  2. Idols-kandidaat Mostafa krijgt tweede kans

Het zal je niet ontgaan zijn: de 21-jarige Mostafa ging hard af bij zijn Idols-auditie. Bij de Roodshow Late Night krijgt hij een herkansing.

Zes uur te laat

Een beetje pijnlijk is het wel. Eerst komt Idols-kandidaat Mostafa zes uur te laat bij zijn auditie, maar bij hoge uitzondering mag hij alsnog zijn liedje zingen, om vervolgens keihard te worden afgewezen door de vierkoppige jury. Zijn versie van de Backstreet Boys-hit 'I Want It That Way' is te slecht, is het oordeel. Wanneer Mostafa de jury voor het gerecht daagt, oordeelt zelfs de rechter dat de aspirerende zanger er niks van bakt. Nu moet hij ook nog 1.600 euro proceskosten ophoesten.

Ander jurypanel

Jan-Willem Roodbeen heeft te doen met Mostafa, want het lijkt de jonge zanger niet mee te zitten. Hij legt Mostafa's auditie voor aan een ander jurypanel (horen we daar Angela Groothuizen en Gordon?), dat razend enthousiast blijkt over deze onvergetelijke versie van 'I Want It That Way'. Mostafa is daarmee niet door naar de volgende ronde van Idols, maar hopelijk voelt hij zich nu wel weer een beetje beter.

Roodshow Late Night
Ma - Do 22:00 - 24:00 uur
DJ: Jan-Willem Roodbeen

Ster advertentie
Ster advertentie