Programma

Rob en Caroline regelen zangeres voor 65-jarig huwelijk van Johans ouders

  1. Nieuwschevron right
  2. Rob en Caroline regelen zangeres voor 65-jarig huwelijk van Johans ouders

Luisteraar Johan had een prangende vraag aan Rob en Caroline. Zijn ouders zijn namelijk 65 jaar getrouwd, maar vanwege het coronavirus kan natuurlijk geen groot feest georganiseerd worden. Kunnen zij toch op een bepaalde manier helpen?

Luisteraar Johan Gademan appte naar de NPO Radio 2-studio met de vraag: "Ik dacht… misschien is het mogelijk dat een zanger of zangeres een feestconcertje kan gaan geven. Op het pleintje voor een flat met seniorenwoningen." Dit verzoek konden Rob en Caroline niet laten liggen, want hoe vaak ben je nou 65 jaar getrouwd?!

Op het pleintje van de seniorenflat

Rob heeft daarom zijn goede vriendin en zangeres Natasja Poels gevraagd of zij naar Heelsum wilde afreizen om speciaal voor de ouders van Johan een miniconcert te geven. Haar antwoord was duidelijk: 'Geef Johan z’n nummer maar, ik ga erheen'. En dus stond Natasja niet veel later op het pleintje van de seniorenflat, voor het balkon van Johan z’n ouders, te zingen. En niet alleen voor hen, want de hele seniorenflat kwam ieder op z’n eigen balkon genieten van deze gratis show.

Johan vraagt om hulp van Rob en Caroline

De vader van Johan heeft flink genoten van het concert. Later in de show krijgen ze namelijk ook hem aan de lijn. "Alle bewoners staan op het balkon mee te genieten", vertelt hij. "Het is super leuk. Wij wisten er niks van."

De reactie van de vader van Johan op het concert

Bekijk het optreden van Natasja Poels hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Stenders Platenbonanza

Je hoort Stenders Platenbonanza van maandag tot en met donderdag van 14:00 tot 16:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: screenshot

Ster advertentie
Ster advertentie