Programma

Jan-Willem in WIDM

  1. Nieuwschevron right
  2. Jan-Willem in WIDM

Onze eigen Jan-Willem Roodbeen doet mee aan tv-programma 'Wie Is De Mol?' en praat elke week met de afvallers in zijn Roodshow op Radio 2.

Audio (3): De afvallers van Wie Is De Mol? beantwoorden vragen, de vierde muzikale aanwijzing

Jan-Willem doet mee

'Wie Is De Mol?' won, na vele nominaties, in 2013 eindelijk de Gouden Televizier-ring. Heel Nederland maakte zich al weken op voor de start van het nieuwe seizoen. Voor de veertiende keer wordt de vraag 'Wie Is De Mol?' gesteld.

Naast o.a. Freek Bartels, Tygo Gernandt en Daphne Bunskoek is onze eigen Jan-Willem Roodbeen één van de kandidaten! Overleeft hij de executies? Of is Jan-Willem zelfs de Mol? De tijd zal het leren...

Afvallers WIDM op Radio 2

*** Spoiler alert! ***

Elke vrijdag wordt de nieuwste afvaller in de Roodshow aan de tand gevoeld worden:

De eerste op 3 januari was Maurice Lede, die er flink van baalde! Wat is hem opgevallen na het kijken van de eerste uitzending? Luisteraars mochten in de show vragen stellen:

Op 10 januari hoorde je de tweede afvaller Owen Schumacher (tevens slapie van Jan-Willem tijdens de reis) vertellen over zijn 'tunnelvisie' en beantwoorde binnengekomen vragen over het achterhalen wie de Mol is.... En niet te vergeten: die nieuwe muzikale aanwijzing voor volgende week. Beluister het fragment hierboven!

Op 17 januari moesten we het doen met de muzikale aanwiijzing... want er is niemand geëxecuteerd! Beluister de aanwijzing hierboven...

Dan 24 januari: Daphne Bunskoek is het slachtoffer! Welke vragen hebben de fans gesteld, en wat betekent die muzikale aanwijzing dan? En is Jan-Willem nou eigenlijk de Mol?

Vierde afvaller in de show is Jennifer Hoffman. Een veel verdachte Mol, maar donderdag 30 januari bleek ze een doodgewone kandidaat te zijn.

Aaf Brandt Corstius begreep ook de helft van wat ze zei in de laatste aflevering niet! Aan WIDM heeft ze wel goede vriendschappen overgehouden, zo zei ze op 7 februari!

Beluister de gesprekken

Je kunt de gesprekken met de afvallers boven in onze mediapool beluisteren.

Win een origineel Molboekje

Ben jij een fanatieke Wie is de Mol?-kijker? Let dan goed op! In de Roodshow maak je iedere dag kans op het Molboekje...

Roodshow
Presentatie: Jan-Willem Roodbeen
ma-vr 14:00 - 16:00 op Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie