Programma

Gestolen snackwagen

  1. Nieuwschevron right
  2. Gestolen snackwagen

Jet en Cornelis Harteveld zijn met stomheid geslagen: hun geliefde snackwagen is gestolen! Bert Haandrikman belt met het verdrietige echtpaar.

Op onderzoek uit

Nadat Cornelis ontdekte dat zijn snackwagen weg was schakelde hij onmiddellijk de hulp van de politie in. Maar daar liet hij het niet bij zitten. Hij ging zelf ook op onderzoek uit vertelt hij aan Bert: "Ik ben richting België gereden en onderweg ben ik bij een bezinepomp gestopt," legt Cornelis uit. "Die hadden mijn wagen langs zien rijden, dat staat ook op de camerabeelden."

België

De wagen is via Breda de Belgische grens over gegaan. Toen een paar kennissen van Cornelis terugkwamen van vakantie, zagen zij de snackwagen van Cornelis langsrijden. "Die dachten: Die Harteveld, die heeft een klusje over de grens." Helaas was dat niet het geval...

Opvallende wagen

Op zich moet de kar niet moeilijk te achterhalen te zijn. Hij is namelijk knalroze met wit. Op het dak staat een grote zak patat en een milkshake. Ook het e-mailadres van Cornelis staat er op. "Het ontbreken van mijn wagen is echt een handicap. Het zijn de drukste momenten van het jaar, met allemaal braderieën." Cornelis hoopt dus zeer dat zijn wagen gevonden wordt. "Ik kan niet even anderhalve ton uit mijn mouw schudden."

Beluister hierboven het gesprek tussen Cornelis en Bert. De wagen ergens gezien? Laat het Cornelis weten!

Foto: Jet Harteveld (Twitter)

Ster advertentie
Ster advertentie