Programma

Van Morrison op Royal Park Live en NSJ

  1. Nieuwschevron right
  2. Van Morrison op Royal Park Live en NSJ

Deze zomer komt Van Morrison weer naar Nederland. De zanger staat op 8 juli in de tuin van Soestdijk en een dag later op North Sea Jazz.

Royal Park Live

"What a marvelous night for a moondance!" Dat gaat op zaterdag 8 juli zonder twijfel het geval zijn, want op die bewuste zomeravond geeft Van 'The Man' een concert onder de vlag Royal Park Live, in de paleistuin bij de koninklijke residentie. Hiermee treedt de Noord-Ierse singer-songwriter in de voetsporen van Damien Rice, Bløf en Counting Crows, die vorig jaar concerten gaven bij Paleis Soestdijk. De kaartverkoop start 1 februari om 10.00 uur.

Royal Park Live
Paleis Soestdijk
Zaterdag 8 juli

North Sea Jazz

Zondag 9 juli, een dag na zijn optreden bij Royal Park Live, is de 71-jarige Van Morrison te zien op North Sea Jazz. Na een afwezigheid van vijf jaar keert de zanger van hits als 'Brown Eyed Girl', 'Domino', 'Have I Told You Lately', 'Bright Side Of The Road' en 'Spanish Rose' terug op het grootste jazzfestival van Nederland. Sinds zijn optreden in Rotterdam in 2012 was hij nog twee keer in Nederland te zien, in december 2013 en september 2015, beide keren in Amsterdam.

North Sea Jazz
Ahoy, Rotterdam
Zondag 9 juli

Ster advertentie
Ster advertentie