Programma

Kleuren voor volwassenen

  1. Nieuwschevron right
  2. Kleuren voor volwassenen

Anderhalve week geleden gaf de Roodshow in hun Bingoprijzenpakket onder meer een kleurboek met katten voor volwassenen weg. Jan-Willem lachte Wendy er om uit, maar het is stiekem best een hip ding!

Netjes binnen de lijntjes

Netjes binnen de lijntjes kleuren in een kinderkleurboek is niet zo moeilijk voor een volwassene, maar wie extra uitdaging zoekt, die pakt er een kleurboek voor volwassenen bij. Jan-Willem Roodbeen was nog niet compleet op de hoogte van deze rage, maar Melissa Pouw van BBNC Uitgevers kon hem er alles over vertellen.

Ontspanning

Volgens Melissa worden ouders vaak gevraagd door hun kinderen om even lekker mee te kleuren. Toch ben je op een gegeven moment uitgekleurd met die kindertekeningen. Maar waarom willen volwassenen dan zo graag kleuren? "Het is toch een beetje ontspanning zoeken en dan niet achter een TV of computer. Het is meer een spel, even weg van een scherm en jezelf focussen op de kleuren."

"Dikke dames"

Kleuren kan dus op alle leeftijden volgens Melissa, zelf is ze 26 jaar en kleurt erg graag. "Je kan er zo in opgaan en dan is er zo twee uur voorbij." Populaire kleurboeken voor volwassenen zijn volgens Melissa: "Harry Potter, abstracte kleurplaten en het boek vol dikke dames." En die laatste spreekt Jan-Willem nog wel het meeste aan.

Kleur jij ook graag? Laat het ons weten in een reactie.

Roodshow Late Night
Ma t/m do 22.00 - 00.00 uur
DJ: Jan-Willem Roodbeen

Ster advertentie
Ster advertentie