Programma

'Sex, Love & Water' is Top Song

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Sex, Love & Water' is Top Song

Armin laat een funky kant van zichzelf horen met deze nieuwe single!

Nieuw genre

Armin is een compleet nieuwe weg in geslagen met deze single. Hij heeft altijd al de wens om een funky/disco plaat te maken en nu gaat deze wens in vervulling. Zal ´Sex, Love & Water´ net zo'n grote hit wordt als ´Sunny Days´ vorig jaar? Wij vinden 'm in ieder geval te gek!

'Sex, Love & Water'

Armin werkt voor deze single samen met Conrad Sewell en de Australische singer-songwriter Scott Storch. Scott schrijft al eerder nummers voor 50 Cent, Justin Timberlake en Sean Paul.

Beluister 'Sex, Love & Water' hier:


Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gerard belt met Armin van Buuren

Gerard gaat in gesprek met Armin over zijn nieuwe single en benadrukt het nieuwe geluid wat we nog niet van Armin kennen. ''Ik ben natuurlijk zelf een kind uit de jaren 80, opgegroeid met veel funk en soul, ik vind het leuk om dat hier onder de aandacht te brengen.'' Maar waarom nou Sex, Love & Water? Vraagt Gerard. 'Het is mijn interpretatie van: the best thing in life are free.'' ''De lol die we in de studio hadden, zit ook in de tekst'' vertelt Armin.

Luister hieronder het hele gesprek:

Armin van Buuren heeft de NPO Radio 2 Topsong!

Volg onze Spotify-playlist

Elke week kiezen de NPO Radio 2-dj's een nieuwe Top Song. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan op onze Spotify-playlist! Daar vind je alle NPO Radio 2 Top Songs.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie