Programma

Dag 2: Op Weg Naar De Finale

  1. Nieuwschevron right
  2. Dag 2: Op Weg Naar De Finale

De tweede uitzending vanuit Lissabon! Met O'G3NE, we leggen contact met Zweden en Waylon komt natuurlijk langs!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Radio OG3NE

We beginnen de dag met een belletje naar Shelley van OG3NE, die het nu iets relaxter heeft dan vorig jaar op dit moment! Hoe kijken zij terug op hun deelname aan het Songfestival? Missen ze het? Gelukkig zijn ze druk genoeg met andere dingen, zoals het geven van de punten namens Nederland, en hun nieuwe single 'Clouds Across The Sun'.

Hoe kijkt OG3NE terug op hun deelname vorig jaar?

Bellen met Zweden

We mogen helaas niet op onszelf stemmen, en dus moeten we Waylon toch een beetje promoten in andere landen, te beginnen in Zweden! In ruil daarvoor mocht DJ Rasmus Almerud van P5 Stockholm, een van de grootste radiostations van Zweden, hun inzending Benjamin Ingrosso promoten. En dat deed 'ie best goed!

Quote

“Ikea renamed its furniture after him. He made ABBA reunite. Benjamin Ingrosso is going to dance you off!”

DJ Rasmus Almerud van P5 Stockholm

Bellen met Zweden

Statement van AVROTROS en management Waylon

Er was de laatste dagen nogal wat ophef over Waylon en zijn band met de pers. AVROTROS en het management van Waylon waren zojuist in de studio bij Bart en gaven een reactie op de commotie rondom de zanger.

Waylon in de studio!

Het laatste uur van Op Weg Naar De Finale! is altijd hét uur van onze Songfestival-inzending. Na een kleine terugblik op alle commotie is het weer tijd voor waar het eigenlijk allemaal om draait: muziek! En Waylon kwam gelijk met een hele fijne: 'Cruel' van Toto.

Waylon als volgspotter

Toen Waylon jong was had hij een bijbaantje als roadie: bandjes opbouwen, geluid en licht regelen en tijdens het optreden met de spotlight in de weer als volgspotter. Erg goed om ervaring op te doen, maar Waylon wilde liever graag in de spotlight staan. Laat je kop zien, wees bezig met wat je graag wilt doen. Die filosofie zit ook in 'Outlaw In ‘Em' en was van kinds af aan al de drijfveer van Waylon, toen hij als klein wild ventje stiekem de gitaar pakte van zijn ouders om te gaan oefenen.

100% Elvis

Als er één artiest zou zijn die weer tot leven gemaakt zou kunnen worden, dan zou dat volgens Waylon 100% Elvis moeten zijn. Nou doen wij altijd als we Elvis hebben gedraaid kop of munt om te bepalen of we nóg een nummer van The King laten horen. Heel toevallig hadden we vandaag zowaar drie keer kop, dus drie keer Elvis!

Op Weg Naar De Finale
Dj: Bart Arens


Ster advertentie
Ster advertentie