Programma

Douwe Bob verovert harten en TopSong met live-uitvoering Was It Just Me

  1. Nieuwschevron right
  2. Douwe Bob verovert harten en TopSong met live-uitvoering Was It Just Me

Douwe Bob pakt deze week de TopSong met Was It Just Me (live in Jan-Willem Start Op). Een uitvoering die bij het slotakkoord schreeuwt om nog een keer gedraaid te worden.

Naar foto’s van een schilderij kijken is mooi, maar je krijgt er vaak pas echt kippenvel van als je zelf voor het doek staat. Je zou Douwe Bobs uitvoering van Was It Just Me in Jan-Willem Start Op ermee kunnen vergelijken. Het optreden met band en strijkerssectie maakte gisteren diepe indruk. Of zoals Jan-Willem Roodbeen na afloop zei: “Niet te geloven! Dit is er eentje. Die gaat rechtstreeks de galerij der grote optredens in.”

Ook Jeroen Kijk in de Vegte was na het slotakkoord ontdaan. "Ik verander hier gewoon in een soort labiele poes", gaf hij weer wat ook thuis op de bank werd gevoeld. Na het optreden stroomden er verschillende appjes binnen van luisteraars die het niet droog hadden gehouden en de bijzondere uitvoering nog een keer wilden horen.

Dat kan worden geregeld! Deze week hoor je Douwe Bob met Was It Just Me (live in Jan-Willem Start Op) extra vaak als NPO Radio 2 TopSong.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bellen met Douwe

Bart Arens mocht Douwe Bob vandaag met het goede nieuws verrassen. Voor de zanger was het optreden met de strijkerssectie duidelijk ook speciaal. “Het voelt een beetje alsof je als popmuzikant eindelijk met echte muzikanten mag spelen."

Check het gesprek hier:

‘Was It Just Me’ van Douwe Bob is NPO Radio 2 TopSong

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie