Programma

Hoe gaat het nu met Nasty van 'Een Moment Zonder Jou'?

  1. Nieuwschevron right
  2. Hoe gaat het nu met Nasty van 'Een Moment Zonder Jou'?

Bianca Boyd, ook wel bekend als rapper Nasty, scoorde in de jaren 90 een hit met 'Een Moment Zonder Jou'. Het was een speurtocht om Bianca te vinden, maar het is Emmely gelukt.

Boyd schreeft het nummer voor Ruth Jacott, die destijds zelf aan een nieuw album werkte. Het nummer haalde het album niet en Nasty besloot er zelf mee aan de slag te gaan. 'Een Moment Zonder Jou' was de eerste single van de rapper en ook haar enige hit in Nederland.

'Een nieuw EP is bijna klaar'

Het gaat goed met Nasty. Ze is zelfs bezig met nieuwe muziek: "Een nieuwe EP is bijna klaar. 2021 gaat een mooi jaar voor ons worden", vertelt ze in Het Oor Wil Ook Wat. Emmely blikt samen met Bianca terug op het begin van 'Een Moment Zonder Jou.' Bianca vertelt: "Ik droomde het begin van het nummer en dat bleef in mijn hoofd zitten. Ik ben gelijk de studio ingedoken en heb de tekst geschreven." In de tekst verwerkte ze alles wat ze heeft meegemaakt, van herinneringen tot emoties. "Ik wilde dat iedereen zich in het nummer kon vinden. Het moest een ieder raken."

Over wie gaat het nummer?

Velen denken dan ook dat het nummer over een liefde in haar leven gaat, maar niets is minder waar. Over wie schreef ze het nummer dan wél? Luister hieronder het hele gesprek met Bianca Boyd terug.

Het Oor Wil Ook Wat

Je hoort Het Oor Wil Ook Wat iedere zondag tussen 10:00 en 12:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: artwork 'Een Moment Zonder Jou'

Ster advertentie
Ster advertentie