Programma

Miley Cyrus en Stevie Nicks brengen mash-up uit

  1. Nieuwschevron right
  2. Miley Cyrus en Stevie Nicks brengen mash-up uit

Miley Cyrus en Stevie Nicks hebben de handen ineengeslagen voor een nieuwe track waarbij 'Midnight Sky’ is combineert met het nummer ‘Edge of Seventeen' van Nicks.

Op donderdagavond is het nummer 'Edge of Midnight (Midnight Sky Remix)' online verschenen. Het nummer is een combinatie tussen Mileys eigen single 'Midnight Sky', een hit die in augustus werd uitgebracht, en 'Edge of Seventeen'. Dit nummer werd in 1981 uitgebracht door Nicks en is afkomstig van haar eerste soloalbum Bella Donna. Voor 'Midnight Sky' had Cyrus al een sample gebruikt van het nummer van Nicks, maar voor de remix hebben ze nu ook daadwerkelijk samengewerkt.

'Ik vond het geweldig om met haar te zingen'

“Stevie Nicks is altijd mijn idool en inspiratiebron geweest. Het is een eer om haar mijn vriend en collega te noemen", schrijft Cyrus op Instagram. Stevie Nicks deelde op haar Instagram: "Miley... Magisch! Ik vond het geweldig om met haar te zingen!" Cyrus is niet de eerste zangeres die 'Edge Of Seventeen' heeft gebruikt ter inspiratie voor een nummer. Zo heeft Destiny's Child voor het nummer 'Bootylicious' gebruikgemaakt van een sample van het nummer van Nicks.

Luister hieronder naar de remix:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

TikTok

Het is een goed jaar voor zowel Stevie Nicks als Miley Cyrus. Zo belandde 'Dreams' van Fleetwood Mac weer in de hitlijsten dankzij een TikTok-video. Allemaal dankzij deze video.

Foto omslag: cover

Ster advertentie
Ster advertentie