Programma

Suzan & Freek en Snelle verrassen Rozelie met mini-concert

  1. Nieuwschevron right
  2. Suzan & Freek en Snelle verrassen Rozelie met mini-concert

Kosten noch moeite gespaard om Suzan & Freek en Snelle naar Deventer te laten komen, want ze zijn de verrassing voor Rozelie. Na een heftige periode wil haar man haar graag een optreden cadeau doen.

Rozelie verloor beide ouders aan kanker. Deze periode was zeer heftig voor haar: "Het is zwaar. Je hebt goeie momenten en slechte momenten." Vrienden en familie willen haar daarom graag verrassen met een prive-concert van Suzan & Freek en Snelle.

'Ik weet niet wat we gaan doen'

"Ik weet niet wat we gaan doen", vertelt ze terwijl ze onderweg is naar Deventer. Gedurende de route mag de radio nog niet aan, want wie weet verklappen Jan-Willem en Jeroen het geheim. Haar zus laat vooraf weten: "Omdat je je altijd inzet voor anderen vind ik dat je ook een keer een mooie verrassing moet krijgen." Het trio laat een liveversie horen van 'De Overkant' en 'Blauwe Dag'.

Bekijk hieronder het hele optreden terug:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

NPO RADIO 2 COLLECTE DRIVE-IN

De NPO Radio 2 Collecte Drive-in begint maandag 31 augustus om 12.00 uur en duurt tot en met vrijdag 4 september 16.00 uur. Kijk voor meer informatie en antwoorden op veelgestelde vragen op onze speciale actiepagina.

Foto omslag: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie