Programma

Beyonc

  1. Nieuwschevron right
  2. Beyonc

Er klinken steeds meer geruchten dat het het huwelijk van Beyonc

Beyoncé en Jay-Z

Na eerdere samenwerkingen op muzikaal gebied als 'Bonnie & Clyde' en 'Crazy In Love' trouwen Beyoncé Knowles en James Carter (Jay-Z) in 2008. De laatste tijd komen er steeds meer geruchten rondom het koppel, zo zou Jay vreemdgaan en Bey allerlei diepzinnige teksten twitteren. Waar of niet, het koppel is niet het eerste showbizz-stel met problemen.

John Lennon en Yoko Ono

John Lennon en Yoko Ono namen samen zeven albums op. Double Fantasy, het laatste album dat ze samen maakten, kwam vlak voor Lennons dood uit in 1980. De lovebirds waren op muzikaal gebied goed aan elkaar gewaagd, zo te horen in onder ander het nummer 'The Luck Of The Irish'.
Ook op politiek gebied waren Lennon & Ono zeer actief. Denk maar aan de legendarische 'Bed-In for Peace'-actie die ook nog in het Amsterdamse Hilton-hotel gehouden werd.

Ike en Tina Turner

Tina en Ike trouwen in 1958. Daarna worden ze bekend van grote hits als 'River Deep - Mountain High' en 'Proud Mary'. Ze winnen zelfs een Grammy in 1972. De muziek is beter dan hun relatie, Tina schrijft in het boek 'What's Love Got To Do With It' over de mishandeling door Ike.

Sonny en Cher

Sonny en Cher begonnen als achtergrondzangers van Phil Spector. Toen waren ze al getrouwd. Voordat hun huwelijk stuk loopt in 1975, brechten ze de hit 'I Got You Babe' uit en hebben ze een eigen komische televisieserie.

Tony Kanal en Gwen Stefani

Zangeres Gwen Stefani heeft een 7-jaar lange relatie met gitarist Tony Kanal. Beiden waren zij onderdeel van de bekende band No Doubt. Over de break up schreven ze 'Don't Speak', een nummer dat zeer in de smaak viel bij de fans. Ze hebben het nummer dan ook vaak moeten doen. "In elke interview vroegen ze er ook naar, dus we waren die wond ieder uur aan het openmaken." zegt Tony erover. Gwen is op het moment al een aantal jaar gelukkig samen met Gavin Rossdale, bekend van de jaren 90-band Bush.

Justin Timberlake en Britney Spears

Beiden zijn ze bekend geworden van The Mickey Mouse Club. In 1999 werden ze officieel. Ze werken samen aan het album Britney, dat uitkwam in 2001. Daarop staan grotere hits van Britney als 'I'm A Slave 4 U' en 'Overprotected'. Samen hebben zij het nummer 'What It's Like To Be Me', dat nooit officieel uitgebracht is. Na drie jaar is de relatie over, Justin schrijft er het nummer 'Cry Me A River' over.

Ken je nog meer powerkoppels? Laat een reactie achter!

Ster advertentie
Ster advertentie