Programma

Countryster Carrie Underwood naar Tuckerville

  1. Nieuwschevron right
  2. Countryster Carrie Underwood naar Tuckerville

*Tromgeroffel* Ilse DeLange maakt in Jan-Willem Start Op! bekend dat niemand minder dan Carrie Underwood is toegevoegd aan de line-up van Tuckerville!

Lang gekoesterde wens

​Het is een lang gekoesterde wens van Ilse DeLange, vertelt ze in Jan-Willem Start Op en het is haar eindelijk gelukt: “De Amerikaanse countryster Carrie Underwood komt naar het Tuckerville festival!” DeLange heeft het nieuws lang voor zich gehouden, maar dat was niet makkelijk. "We weten het al zo lang, maar we mochten het niet aankondigen, want Amerikanen zijn gewoon een beetje ingewikkeld", grapt een enthousiaste DeLange.

"Zij is echt van wereldformaat"

“Het is echt vet dat ze komt en niet makkelijk om voor elkaar te krijgen. Het wordt haar eerste optreden in Europa en voor alle liefhebbers van countrymuziek is dat ongelofelijk gaaf.” De 35-jarige Underwood mag zich met 65 miljoen verkochte albums wereldwijd rekenen tot de top van de muziekindustrie. "Zij is echt van wereldformaat", vertelt DeLange. Eerder werd al bekendgemaakt dat onder meer George Ezra, Dotan, Jacqueline Govaert, Danny Vera, Her Majesty, Tim Knol en Isaac Gracie dit jaar optreden tijdens de derde editie van Tuckerville.

Opent deuren

“Met mijn festival Tuckerville hoop ik een brug te slaan tussen het Nederlandse publiek en dit genre dat in Amerika enorm groot is. Juist omdat het daar zo populair is moeten de artiesten het echt leuk vinden en een drive hebben om naar ons toe te komen. Dus zo gaaf dat het gelukt is. Hopelijk opent de komst van Carrie Underwood in de toekomst ook weer deuren naar andere grote artiesten," aldus DeLange.

llse DeLange haalt grote Amerikaanse countryster naar Nederland!

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem en Jeroen iedere werkdag tussen 06.00 en 09.00 uur met Jan-Willem Start Op op NPO Radio 2!

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie