Programma

Luister terug: eerste uitzending van Leuk is Anders

foto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. Luister terug: eerste uitzending van Leuk is Anders

De zomer staat voor de deur, dus Spijkers met Koppen gaat er even tussenuit. Maar gelukkig hoeft niemand zich op de zaterdagmiddag te vervelen, want precies 25 jaar na de eerste uitzending is het succesvolle programma Leuk is Anders terug op de radio, gepresenteerd door Dolf Jansen.

Deze zomer is Leuk is Anders in een nieuw jasje te horen vanaf zaterdag 8 juni van 12.00 tot 14.00 uur bij BNNVARA op NPO Radio 2.

Verwacht onverwachte, geïmproviseerde gesprekken met luisteraars over elk mogelijk onderwerp en interviews over alles wat Dolf verbaast, interesseert of intrigeert. Of dat nou een bijzonder wetenschappelijk onderzoek is, een fascinerend sportverhaal, of een prachtig nieuw boek.

En een droom van Dolf wordt werkelijkheid: hij wordt officieel quizmaster. Elke week speelt hij een quiz, waarbij alle spelregels net zo voorspelbaar zijn als de gesprekken die in het programma zitten. Dolf: “Legendarische radio keert terug, uitroepteken. En ik mag daar doorheen praten. Ik verheug me, en dan vooral op de inbreng van de luisteraar: bel me, app me, stuur een briefkaart, schreeuw me toe… Jouw ergernissen, worstelingen, wensen, vragen en ideetjes maken Leuk is Anders.”

Luister hieronder de eerste uitzending terug:

Leuk Is Anders 8 juni 2024

Ster advertentie
Ster advertentie