Programma

Máxima over muzieksmaak aan Nikkie de Jager: 'Liefst rock uit de jaren 80'

  1. Nieuwschevron right
  2. Máxima over muzieksmaak aan Nikkie de Jager: 'Liefst rock uit de jaren 80'

Nikkie schittert tijdens het Songfestival niet alleen op het podium, maar ook in haar internationale online serie LookLab. In deze speciale aflevering praat ze met Máxima over opgroeien met muziek.

Hoog bezoek in de LookLab-studio van Nikkie de Jager! In de online serie neemt ze kijkers mee in de wereld van glitter en glamour van het songfestival. Koningin Máxima neemt plaats in deze speciale aflevering waarin Nikkie Máxima interviewt over haar initiatief 'Meer muziek in de klas' en haar muzieksmaak. De muzieksmaak van Máxima hangt vooral af van haar stemming, vertelt ze. "Soms vrolijke muziek als salsa of tango, soms ook rock uit de jaren tachtig.''

Bekijk hieronder de hele video:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eurovisie Songfestival 2021

Van dinsdag 18 mei tot en met zaterdag 22 mei vindt het Eurovisie Songfestival 2021 plaats in Ahoy, Rotterdam en NPO Radio 2 brengt dagelijks verslag uit. Luister ook naar De Officiële Songfestival Podcast en kijk naar Bureau Eurovisie.

Internationale Songfestival Top 50

De Internationale Songfestival Top 50 wordt op de finaledag van het Eurovisie Songfestival op 22 mei uitgezonden tussen 12.00 en 16.00 uur, gepresenteerd door Paul en Cielke vanuit Ahoy, Rotterdam.

Foto omslag: Instagram/NikkieTutorials

Ster advertentie
Ster advertentie