Programma

Orgel-Joke is sensatie op Instagram

  1. Nieuwschevron right
  2. Orgel-Joke is sensatie op Instagram

Orgel-Joke is 70 jaar oud en speelt iedere dag een liedje op haar keyboard. Die video’s plaatst ze op haar Instagram, maar dat het zó populair zou worden, zag Joke niet aankomen.

Mensen hebben duidelijk behoefte aan wat vrolijkheid deze tijden. Jan-Willem en Jeroen bellen met Instagram-hit Joke. "Mijn zoon zei: 'het is voor mensen gezellig om te luisteren en jij zit de hele tijd binnen, dus dan heb je een doel'. Ik ben geen keyboardspeler die het heel goed doet, maar mensen vinden het leuk."

Geen oneindig repertoire

Joke plaatst iedere dag een nieuwe video. Gaat ze dat volhouden tot juni? Ze hoopt natuurlijk van wel, maar haar collectie aan bladmuziek is helaas niet oneindig. "In deze tijd wordt bestellen lastig, dus ik probeer soms wat van internet af te halen. Dan moet ik af en toe wel improviseren."

#MeerAbba!

Natuurlijk wil Jeroen graag Abba aanvragen op het orgel. Joke heeft die zo 1, 2, 3 niet in huis liggen maar belooft op internet te gaan kijken. Houd haar Instagrampagina in de gaten om te zien of Jeroen zijn verzoeknummertje krijgt.

Luister hieronder naar het interview met Joke.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op! elke werkdag van 06.00 tot 09.00 uur op NPO Radio.

Foto omslag: screenshot Instagram

Ster advertentie
Ster advertentie