Programma

Ruud de Wild dit jaar te horen als verteller tijdens The Passion

foto: KRONCRV
  1. Nieuwschevron right
  2. Ruud de Wild dit jaar te horen als verteller tijdens The Passion

Ruud de Wild neemt dit jaar de rol als verteller op zich tijdens The Passion. Het live-evenement vindt plaats op Witte Donderdag, 14 april, vanuit Doetinchem.

Ruud geeft zijn eigen invulling aan de rol als verteller van het bekende verhaal en neemt de kijker mee langs herkenbare onderwerpen. "Het paasverhaal ken ik al sinds mijn jeugd. Het is niet alleen een religieus verhaal, ook maatschappelijk heeft het ons nog veel te zeggen in deze tijd. Als verteller in The Passion wil ik mij net zo onderzoekend opstellen als in mijn podcasts. Ik weet de antwoorden ook niet, maar ik stel me er voor open. Het thema 'alles komt goed?!' is inmiddels mijn levensmotto. Niet alles altijd hoeft desastreus fout te gaan. Het leven is te kort voor gedoe."

De cast van 2022

Al eerder werd bekend gemaakt dat Soy Kroon (Jezus), Noortje Herlaar (Maria), Dennis Weening (Judas), Thomas Cammaert (Petrus), Kim-Lian van der Meij (Maria Magdalena), Sabri Saad El Hamus (Pilatus) en Sosha Duysker (verslaggever) onderdeel zijn van KRO-NCRV’s grootste muzikale paasevenement op Witte Donderdag 14 april vanuit de Achterhoek. Met Ruud de Wild als verteller is de cast voor 2022 compleet.

Ster advertentie
Ster advertentie