Programma

Zwoele show van John Legend in de Ziggo Dome

  1. Nieuwschevron right
  2. Zwoele show van John Legend in de Ziggo Dome

Met een ietwat ondeugende grijns kijkt John Legend tevreden naar het publiek in de Ziggo Dome. Mensen genieten zichtbaar met volle teugen van zijn loepzuivere zang, de soulvolle muziek, de mooie visuals en de gepolijste maar ijzersterke show.

Sensuele show

Van ‘Love Me Now’ naar ’Save Room' en van ‘Green Light’ naar 'All Of Me’, alle hits van Legends inmiddels uitgebreide repertoire worden met veel plezier door de zanger en zijn achtergrondzangeressen ten gehore gebracht. Tot groot genoegen van het publiek, dat veelal uit zwijmelende vrouwen en schuifelende stelletjes bestaat en zich makkelijk mee laat voeren in de sensuele show. Tijdens ‘Slow Dance’ haalt de charmante zanger een gelukkige dame uit het publiek om samen mee op het podium te dansen.

Krachtige visuals

Het concert heeft een maatschappijkritische ondertoon door beelden die worden getoond van onder andere Martin Luther King en Black Lives Matter-protesten (de zanger doet nog even een sneer naar president Trump), die worden afgewisseld door aandoenlijke beelden van Legend met zijn vrouw Chrissy Teigen en hun 1-jarige dochtertje Luna. Na uitgebreid te hebben verteld hoe die bevalling verliep, zet de zanger ‘Superfly’ van Curtis Mayfield in, het nummer dat tijdens het ter wereld komen van hun dochter aan stond, waarna het publiek weer los gaat op de funky tunes.

Ordinary People

Hoogtepunt van de avond is 'Ordinary People', waarbij John Legend de mensen in het publiek zichtbaar in vervoering weet te brengen met zijn fluwelen stem en de eenvoudige doch krachtige visuals op de schermen om de zanger heen. De show is gelikt, maar je vergeeft het hem snel wanneer hij met zijn zwoele stem de volgende soulvolle track inzet en daarmee het hele publiek weer betovert.

Foto's: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie