Programma

Politicus Gert-Jan Segers: 'Ik doe dit werk met hart en ziel'

  1. Nieuwschevron right
  2. Politicus Gert-Jan Segers: 'Ik doe dit werk met hart en ziel'

Ruud de Wild ontvangt in zijn atelier Gert-Jan Segers van de ChristenUnie om met hem over politiek en muziek te praten.

Vanaf 22 februari is Ruud de Wild te zien met het programma Ingelijst op NPO 1. Twee weken lang komt een lijststrekker van een politieke partij langs in zijn atelier in Amsterdam voor een gesprek over muziek, kunst en politiek. De Wild gaat op zoek naar de soundtrack van het leven van de politici en vraagt in het persoonlijke gesprek naar hun ambities en drijfveren.

Het gevoel van de bevolking

In de derde aflevering heeft Ruud de Wild een gesprek met Gert-Jan Segers. "Er is een deel van de bevolking die echt het gevoel heeft dat er een overheid is die niet het beste met hun voorheeft. Dat vind ik heel erg", aldus Gert-Jan Segers. De belangrijkste songtekst van de politicus verwerkt Ruud tijdens de aflevering in een schilderij.

Gert-Jan Segers (ChristenUnie) - Ingelijst

NPO 1

Speciaal voor de Tweede Kamerverkiezingen 2021 gaat Ruud de Wild elke dag in gesprek met een lijsttrekker. Samen praten ze over politiek én muziek, met een schilderij als resultaat. Het programma is vanaf maandag 22 februari tot en met vrijdag 5 maart na het late NOS Journaal (rond middernacht) te zien op NPO 1.

NPO Luister

Het programma Ingelijst is ook als podcast te beluisteren. Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire podcasts en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor iPhone of Android.

Foto omslag: KRO-NCRV

Ster advertentie
Ster advertentie