Programma

DI-RECT brengt bijzondere versie van Naked uit met het Residentie Orkest

  1. Nieuwschevron right
  2. DI-RECT brengt bijzondere versie van Naked uit met het Residentie Orkest

DI-RECT heeft een nieuwe versie van hun single Naked uitgebracht, die ze samen met het Residentie Orkest opnamen. In Jan-Willem Start Op vertelt Marcel Veenendaal er meer over.

Vorige maand dook DI-RECT samen met het Residentie Orkest het Zuiderstrandtheater in, om deze bijzondere versie van Naked op te nemen. "Kippenvel toen de eerste noten werden gespeeld door het volledige orkest", deelt de band op Instagram. Volgens hen kwam alles in deze bijzondere versie van de single samen.

Innerlijke kompas volgen

Voor Marcel Veenendaal was Naked al een van de meest bijzondere tracks op hun nieuwe plaat. "Deze heeft een bijzondere route gehad en het liedje beschrijft wat iedereen in de groep gevoeld heeft", legt Marcel uit. De single is in een notendop een boodschap om je kwetsbaarheid te laten zien, jezelf de ruimte te gunnen om te blijven groeien. "Het gaat over de vraag of we wel gewoon daadwerkelijk vrij mogen zijn om te voelen of überhaupt te kunnen voelen", vertelt Marcel. "Het is dus heel belangrijk om te blijven voelen, je innerlijke kompas te blijven volgen en vanuit je zielsbeweging te opereren."

Check het hele gesprek hieronder:

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op elke werkdag van 06.00 tot 09.00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie