Programma

NPO Radio 2 live vanaf de Nijmeegse Vierdaagse

  1. Nieuwschevron right
  2. NPO Radio 2 live vanaf de Nijmeegse Vierdaagse

NPO Radio 2 is er weer bij tijdens de 102e editie van de Nijmeegse Vierdaagse. Ruud de Wild en Frank van 't Hof gaan voor hun uitzendingen op zoek naar dé verhalen van de wandelaars en het publiek.

De Wild In De Middag

Ruud doet samen met zijn team van De Wild In De Middag verslag van het wandelevenement. De Vierdaagse fascineert hem al heel lang: "Wat motiveert al die duizenden mensen om vier dagen achter elkaar kilometers te wandelen? Ik ben benieuwd naar dit antwoord," aldus Ruud. Hij is dan ook op zoek naar de verhalen van de Nijmeegse Vierdaagse. Ken jij zo'n verhaal? Stuur 'm hieronder in:


Vroeg Op Frank

De Wild staat er niet alleen voor in Nijmegen. Frank van 't Hof trekt zijn wandelschoenen aan en gaat iedere dag 50 kilometer lopen, terwijl hij tussen 04.00 en 06.00 uur zijn programma presenteert op NPO Radio 2. Frank finisht heel wat zware uren later tijdens De Wild In De Middag. Bekijk hier hoe het Frank vorig jaar verging.

Wanneer hoor je NPO Radio 2 vanaf de Vierdaagse?

Je hoort De Wild In De Middag op 17, 18, 19 en 20 juli van 16.00 tot 18.00 uur live vanuit Nijmegen. In de ochtend luister je van 04.00 tot 06.00 uur naar de speciale uitzendingen van Vroeg Op Frank. Ruud en Frank doen ook verslag vanuit Nijmegen in andere programma's op NPO Radio 2.

Foto omslag: Bullet-ray

Ster advertentie
Ster advertentie