Programma

Muzikale Midzomernacht bij 't Wordt Nu Laat

  1. Nieuwschevron right
  2. Muzikale Midzomernacht bij 't Wordt Nu Laat

Rogier Pelgrim en Sue The Night coveren tijdens de Midzomernacht nummers van U2 en Blondie op een geheel eigen zomerse manier.

'Still Haven't Found What I'm Looking For'

Evelien de Bruijn ontvangt bij 't Wordt Nu Laat de artiesten Sue The Night en Rogier Pelgrim. Rogier bijt het spits af met een cover van U2. Hij speelt 'Still Haven't Found What I'm Looking For', naar aanleiding van zijn tocht naar Santiago de Compostella. "Tijdens het lopen krijg je heel veel liedjes in je kop en dit is een liedje dat we aan het zingen waren", vertelt hij in de uitzending.

'The World Below'

Sue is regelmatig te gast bij NPO Radio 2. Haar laatst uitgebrachte plaat is 'The World Below', alleen heeft ze het nummer nog nooit alleen gespeeld. Vannacht heeft ze haar band thuis gelaten en speelt ze solo een schitterende uitvoering van haar liedje.

'Heart Of Glass'

Als Sue The Night een plaat moet uitkiezen voor een zomerse cover, dan gaat ze voor Blondie. Op een gitaar waar Rogier Pelgrim, naar eigen zeggen, jaloers op is, speelt ze 'Heart Of Glass', een van de grootste hits van de band van Deborah Harry.

'Stranger Than The News'

Rogier sluit de midzomernacht af met zijn laatste single 'Stranger Than The News'. Het nummer gaat over de hoeveelheid informatie die we op ons afkrijgen. "Mensen in de Middeleeuwen kregen zoveel nieuws te verwerken in hun leven als dat wij verwerken in één dag", meent de singer-songwriter. Dit liedje is in elk geval een fijn stukje info.

't Wordt Nu Laat
Di t/m vr 00.00 - 02.00 uur
DJ: Evelien de Bruijn

Ster advertentie
Ster advertentie