Programma

Niels Geusebroek speelt nieuwe single

  1. Nieuwschevron right
  2. Niels Geusebroek speelt nieuwe single

Voor de 50ste aflevering van 't Wordt Nu Laat heeft Marisa Niels Geusebroek uitgenodigd. Naast het gesprek over zijn muzikale opvoeding, speelt Niels ook zijn nieuwe single 'Maybe'.

Muzikale opvoeding

Niels Geusebroek kennen we van zijn optredens tijdens het tweede seizoen van The Voice Of Holland, maar zo muzikaal als hij is, dat word je niet zomaar. Niels vertelt in 't Wordt Nu Laat dat zijn vader ook al in de platenindustrie zat. "Ik was als een kind in een snoepwinkel." Niels volgde zelf vanaf zijn achtste pianoles, omdat hij graag de liedjes van de radio wilde naspelen. Het lukte hem pas echt nadat hij drie jaar later gitaar leerde spelen. Toen hij in 4 Havo zat begon hij zijn eigen liedjes te schrijven en daar kwam de band Silkstone uit voort, met wie hij zelfs op Pinkpop heeft mogen spelen.

Quote

Ik was als een kind in een snoepwinkel

Niels Geusebroek

'Take Your Time Girl'

Sinds zijn deelname aan The Voice Of Holland komt zijn carriere in stroomversnelling terecht. "Als ik niet doorga, kan ik wel inpakken", vertelt hij over zijn deelname. Gelukkig pakte het allemaal goed uit en werd hij na zijn deelname een half jaar later benaderd door DJ Wildstylez. Samen brachten ze het nummer 'Year Of Summer' uit. In 2014 stond het nummer even in de Top 2000 op 1109. Zijn grotere hit 'Take Your Time Girl' ontstond als een uitdaging van Ruud de Wild en staat intussen al drie jaar in de lijst. In de laatste Top 2000 staat het nummer op plek 943.

Nieuwe single

Begin 2016 brengt Niels Geusebroek het album Wildfire uit en de gelijknamige single van het album wordt verkozen tot NPO Radio 2 Top Song. De opvolger van het nummer is getiteld 'Maybe'. Speciaal voor de 50ste aflevering van 't Wordt Nu Laat speelt Niels zijn nieuwe single akoestisch en dat klonk zo:

't Wordt Nu Laat
Ma t/m vr 00.00 - 02.00 uur
​DJ: Marisa Heutink en Evelien de Bruijn

Ster advertentie
Ster advertentie