Programma

Nick & Simon in de studio

  1. Nieuwschevron right
  2. Nick & Simon in de studio

Nick en Simon brengen volgende maand hun nieuwe album uit: Open. Bart Arens heeft een verrassing voor de heren, namelijk twee 'gelekte' nummers!

Adrenalinerush

Drie jaar na hun laatste plaat, brengen Nick & Simon op 18 september alweer hun zesde studioalbum uit. 'Open Je Hart' is de eerste single van het album Open en die staat na een paar uur al op nummer één in iTunes! "Het is toch wel een heel bijzonder gevoel. Deze ochtend is een grote adrenalinerush", vertelt Nick.

33 euro en een sixpack

De mannen hebben al veel prijzen op hun naam staan, maar Nick heeft een wel heel bijzondere prijs ontvangen: 33 euro en een sixpack bier. "Ik ben ooit gedeeld vierde geworden bij een schaaktoernooi. Dat is voor mij heel bijzonder, omdat het mijn eerste prijs is geweest in het schaken. Ik ben zelden zo trots geweest!"

Jaap Buijs

Op 28 juni 2015 overlijdt de manager van vele Volendamse artiesten, waaronder ook Nick & Simon, Jaap Buijs. "Er staat wel een nummer op wat daar mee te maken heeft", vertelt Nick. "Ik was al bezig met het schrijven van een pianoballad, met een zware melodie. Uiteindelijk heeft het misschien niet direct met Jaap te maken, maar wel met rouwverwerking in het algemeen."

Uitgelekt

Bart Arens jaagt de mannen ook nog even op de kast door te vertellen dat twee van hun nieuwe nummers zijn gelekt. Wat Nick & Simon niet weten is dat hun manager in het complot zit. "Het zweet staat wel in m'n handen nu", aldus Simon. De beelden van het moment, zie je hier.

Nieuws lezen onder druk

Nieuwslezer Carmen Verheul is fan van Nick & Simon, maar die laatste in het bijzonder. Gelukkig houdt ze haar hoofd koel als Simon wel heel dichtbij komt staat tijdens het nieuwsbulletin.

Meer Nick & Simon? Bekijk hier het interview met een van hun grootste fans.

Ster advertentie
Ster advertentie