Programma

Vijf redenen om het Top 2000 online café te bezoeken

  1. Nieuwschevron right
  2. Vijf redenen om het Top 2000 online café te bezoeken

Ben jij klaar voor de leukste kroegentocht van Nederland? Haal als echte muziekliefhebber je hart op in het interactieve Top 2000 online café, welke dag en nacht voor je is geopend.

Er staan verschillende dj's en presentatoren voor je klaar om een tour te geven door het Top 2000 Café. Kies je voor een tour van Leo Blokhuis, Matthijs van Nieuwkerk of toch Jan-Willem Roodbeen? Wie je ook kiest, vergeet in ieder geval niet deze vijf dingen te doen tijdens een bezoekje aan het online café.

Ontdek de Stairway To Heaven

Baan jezelf een weg door het café op zoek naar de enige echte Stairway To Heaven, waar jouw favoriete overleden artiesten ronddwalen. Herken jij ze allemaal?

Doe de quiz!

Op welk peil zit jouw muziekkennis? Test het tijdens de Top 2000 Quiz. In drie rondes, met drie bonusvragen en een eindslinger kun jij je bewijzen als echte Top 2000 liefhebber. Klik hier om gelijk door te gaan naar de quiz.

Check de favorieten van BN'ers

Ergens op één van de tafels vind je een dik boek vol BN'ers en hun favoriete Top 2000 plaatjes. Neem zeker even de tijd om hier doorheen te bladeren.

Raad het telefoonnummer voor een verrassing

Ga op zoek naar de telefoonpaal en los het geheime telefoonnummer op. Durf jij te bellen?

Ontdek de achtergrondverhalen via alle albumhoezen

De albumhoezen in het online Top 2000 Café hangen er niet alleen voor de sier. Probeer er ook eens op te klikken. Achter iedere albumhoes schuilt namelijk een prachtig achtergrondverhaal.

Bezoek het café nu meteen en vergeet vooral niet op andere dagen nog eens terug te komen. Want in het Top 2000 online café is geen dag hetzelfde.

Top 2000 Café

Kaarten reserveren voor het Top 2000 Café is niet meer mogelijk, maar je kunt natuurlijk altijd langskomen. Je moet dan wel rekening houden met een wachttijd. Die hoef je overigens niet door te brengen in een lange wachtrij. Je krijgt aan de deur een kaartje mee voor een tijdstip later op de dag en kan je ondertussen vermaken rondom het Top 2000 Café. Wij zorgen dat er genoeg te beleven is om je niet te hoeven vervelen!

TOP 2000

De volledige Top 2000 wordt op vrijdag 20 december bekendgemaakt. De uitzending van de lijst begint woensdag 25 december om 08.00 uur vanuit het Top 2000 Café in Hilversum. Nederland heeft gestemd! Kijk vanaf 12 december op staatieindetop2000.nl of jouw favorieten in de lijst staan.

Foto omslag: Screenshot YouTube

Ster advertentie
Ster advertentie