Programma

Rilan & The Bombardiers

  1. Nieuwschevron right
  2. Rilan & The Bombardiers

Bekijk de live-optredens van Rilan & The Bombardiers als Guisband.

Guisband

De Haarlemse band onder leiding van de torenhoge Rilan Ramhane timmert al een tijdje aan de weg. 'Happy Jack' ken je misschien nog als de vrolijke tune van een populair televisieprogramma...Nu zijn ze uitgenodigd om de hele maand mei een feestje te bouwen bij Guis!

Live-optredens

Ben je benieuwd geworden naar deze Guisband? Bekijk dan het vrolijke 'Wait And See' waarmee ze hun Guisband-titel aftrapte en 'Lonely Days' dat zij afgelopen zondag bij ons in de studio zongen.

Top 2000

Naast hun eigen nummers zong de nieuwe Guisband een medley van drie top 2000 klassiekers. De band begon met 'Life On Mars' van de excentrieke David Bowie om vervolgens de legendarische 'Imagine' van Johhn Lennon te zingen, de medley werd goed geëindigd met 'Valerie' van Amy Winehouse. Bekijk hier hoe de muzikanten het er van af brengen.

Live Quiz

Tijdens de live quiz bleken de bandleden nog veelzijdiger dan ze al waren. Zo zongen zij 'Smoke On The Water' van Deep Purple en 'Clocks' van Coldplay voor de Live Quiz. Ondanks de mooie covers, heeft luisteraar Michael wel wat moeite met het raden van de nummers. Bekijk het grappige fragment.

De hele maand mei kun je van Rilan & The Bombardiers genieten op zondagmiddag bij Guis!

Bekijk alle optredens hierboven.

Guis!
DJ: Sander Guis
za & zo 14:00 - 16:00

Ster advertentie
Ster advertentie