Programma

Zo volg je Het Festival van het Gebroken Hart

  1. Nieuwschevron right
  2. Zo volg je Het Festival van het Gebroken Hart

Wil jij niets missen van Het Festival van het Gebroken Hart? Dan heb je geluk: dat hoeft namelijk ook helemaal niet! Je volgt de bijzondere avond op radio én televisie.

Op 13 februari, aan de vooravond van Valentijnsdag, brengt De Staat van Stasse in Paradiso een muzikale ode aan al het moois dat een gebroken hart ons ooit heeft gegeven; hartverscheurende liedjes, zieltergende poëzie en nog veel meer.

Samen met ceremoniemeesters Stefan Stasse en Caroline Brouwer huilen we, lachen we en feesten we door tot we op Valentijnsdag ontwaken met een kater.

Kijk en luister live mee

Natuurlijk volg je Het Festival van het Gebroken Hart de hele avond live bij ons op NPO Radio 2, maar de avond is ook te volgen op NPO 2 Extra. Je vindt de tv-zender bij KPN op kanaal 88 en bij Ziggo op kanaal 222. Meekijken kan natuurlijk ook via nporadio2.nl/live, of download onze gratis NPO Radio 2 app.

De speciale uitzending begint op donderdag 13 februari om 20.00 uur.

WAT IS HET FESTIVAL VAN HET GEBROKEN HART?

Geen liefdesverdriet zonder muziek en vice versa! Daarom staan Thijs Boontjes Dans- en Showorkest, The Kik, Mell & Vintage Future, Judy Blank, Willie Wartaal, Glen Faria en Marlijn Weerdenburg tijdens Festival van het Gebroken Hart op het podium van Paradiso om ons muzikale troost te bieden en de eenzaamheid te vieren!

Verder...

  • Ontvangt Ruud de Wild in de kelder van Paradiso een mystery BN’er en presenteert hij live zijn prijswinnende podcast 30 MINUTEN RAUW;
  • Loopt dichter Lars van der Werf rond met zijn typemachine en tikt hij speciaal voor jou een zalvend gedicht op maat;
  • En is jouw gebroken hart een lot uit onze Gebroken Hart Loterij? Beproef je ongeluk in de tombola en win de mooiste troostprijzen…

GEDEELDE SMART OP DE AFTERPARTY

Natuurlijk sturen we je na zo'n emotionele rollercoaster niet zomaar naar huis! Dans na afloop samen met ons Valentijnsdag tegemoet tijdens de grote Dancing-with-myself-Disco-Show, onder de bezielende leiding van onze eigen Frank van 't Hof en Emmely de Wilt.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie