Programma

Nieuw programma!

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuw programma!

Goed nieuws voor fans van Sander de Heer. De dj verdwijnt niet compleet van de radio. Vanaf januari presenteert hij samen met Yora een nieuwe show.

In het nieuwe jaar kun je iedere zaterdag & zondag tussen 14.00 en 16.00 uur luisteren naar het nieuwe programma van Sander en Yora. Dit maakte Sander in zijn laatste uitzending van De Heer Ontwaakt bekend.

Het programma

Hoe het programma gaat heten en hoe het er precies uit gaat zien weet het duo nog niet. "Dat het iets totaal nieuws gaat worden staat vast", aldus Sander.

Enorme waarde

Vele fans zullen blij zijn dat Sander de Heer niet helemaal verdwijnt van NPO Radio 2. Zo ook Hoofd Radio BNN-VARA Tessel van der Lugt: "Sander de Heer is van enorme waarde voor de VARA op NPO Radio 2. Ik ben daarom heel blij dat we hem na de komst van Gerard Ekdom kunnen behouden en kijk uit naar het programma dat hij straks samen met Yora gaat maken. Ik twijfel er niet aan dat dit duo het beste in elkaar naar boven gaat halen."

Kers in de erwtensoep

Over de combinatie van het duo is Yora enthousiast: "Wij zijn de kers in de erwtensoep; geen combinatie maar je moet het toch eens proberen als je durft." Yora presenteert nog tot het einde van het jaar haar programma Ha Die Yora.

Beluister hier het fragment terug.

Ster advertentie
Ster advertentie