Programma

Christine McVie terug

  1. Nieuwschevron right
  2. Christine McVie terug

Christine McVie gaat weer optreden met de andere leden van Fleetwood Mac. Ze zal bij twee Europese shows haar opwachting maken.

Tweemaal in Europa

Stevie Nicks bevestigt tegenover BBC dat Christine McVie weer bij Fleetwood Mac op het podium klimt. Tijdens de Europese tour van de band is Christine McVie tweemaal te bewonderen. Om welke shows het gaat is nog niet bekend. “Ze komt in ieder geval naar Ierland om met ons te oefenen”, aldus Stevie.

'Don't Stop'

Wel is waarschijnlijk dat ze haar klassieker 'Don't Stop' van het succesvolle album Rumours gaat zingen. Het nummer was McVie's grootste hit als songwriter voor de band. 'Don't Stop' bereikte de derde plaats in de hitlijsten van 1977.

Ter ere van de 35ste verjaardag van Rumours is de band weer aan het touren. De band kende zijn hoogtijdagen in de jaren '70. In 1990 besloten Stevie Nicks en Christine McVie Fleetwood Mac te verlaten.

Opmerkelijk

De terugkeer komt uit onverwachte hoek, gezien het feit dat Nicks en haar voormalige echtgenoot John McVie eerder aangaven dat de kans dat Christine terug bij de band zou komen 'bijzonder klein' was.

Ziggo Dome

Fleetwood Mac speelt op 7 en 26 oktober in de Ziggo Dome. Het blijft afwachten of Christine McVie in Amsterdam aanwezig is.

Ster advertentie
Ster advertentie