Programma

Ruben Hein live bij 't Wordt Nu Laat

  1. Nieuwschevron right
  2. Ruben Hein live bij 't Wordt Nu Laat

Singer-songwriter en Wie Is De Mol?-kandidaat Ruben Hein was dinsdagnacht bij Cielke te gast bij 't Wordt Nu Laat.

Groundwork Rising

Op zijn nieuwe album Groundwork Rising hebben we vier jaar moeten wachten. Hij omschrijft de plaat zelf als een stap vooruit naar het begin. Ruben gaat bij zijn nieuwe album terug naar waar het bij zijn muziek om draait: zijn stem en de piano. Bij 't Wordt Nu Laat speelt Ruben onder meer zijn ex-Top Song 'Everything I Say (Magnolia)':

Verrassing

Ruben wordt tijdens de uitzending door Cielke verrast met een audiobericht van zijn vader. "Hoe hebben jullie dit voor elkaar gekregen?", vraagt Ruben zich hardop af. Zijn vader vertelt dat de internationale carrière van de singer-songwriter al op zeven- of achtjarige leeftijd begint. In een klein kroegje in Parijs staat een hele oude piano en Ruben kan het niet laten om er meteen achter te kruipen. "Wat leuk. Dit vind ik een hele leuke verrassing. Daar word ik heel gelukkig van", reageert Ruben.

Ruben Hein verrast door audioboodschap vader

Luister hieronder naar 'February Days':

Wie Is De Mol?

Ruben is momenteel een van de kandidaten van Wie Is De Mol?. Hij blijft het raar vinden om zichzelf terug te zien. "Het is altijd gek om jezelf op tv te zien, maar het is ook wel heel leuk. Ik heb het avontuur zelf beleefd, maar heb bijvoorbeeld het biechten van de anderen natuurlijk niet gezien. Dat zie ik nu voor het eerst. Het is leuk om te horen wat de andere kandidaten daar verteld hebben."

Smoes

Door zijn deelname aan Wie Is De Mol? verdwijnt Ruben in de zomer van 2017 een aantal weken van de radar. Niemand mocht natuurlijk weten dat hij één van de kandidaten zou zijn en dat vond hij best lastig. "Ik had de hele slechte smoes bedacht dat ik ging schrijven in LA met een niet nader te noemen artiest. Die persoon zou zijn comeback gaan maken, vertelde ik." Tot Rubens verbazing begreep iedereen dat hij daar niets over kon zeggen en heeft niemand echt verder doorgevraagd.

Ruben Hein over Wie Is De Mol?

't Wordt Nu Laat
DJ: Marisa Heutink & Evelien de Bruijn
Di - vr: 0.00 tot 2.00 uur

Ster advertentie
Ster advertentie