Programma

Wopke Hoekstra: 'Leef het leven en leef het ook in het hier en nu'

  1. Nieuwschevron right
  2. Wopke Hoekstra: 'Leef het leven en leef het ook in het hier en nu'

Ruud de Wild praat in een nieuwe aflevering van Ingelijst met de lijsttrekker van CDA Wopke Hoekstra over politiek en muziek.

Vanaf 22 februari is Ruud de Wild te zien met het programma Ingelijst op NPO 1. Twee weken lang komt een lijststrekker van een politieke partij langs in zijn atelier in Amsterdam voor een gesprek over muziek, kunst en politiek. De Wild gaat op zoek naar de soundtrack van het leven van de politici en vraagt in het persoonlijke gesprek naar hun ambities en drijfveren.

Te gast in atelier

Ruud de Wild ontvangt in zijn atelier Wopke Hoekstra van het CDA om met hem over politiek en muziek te praten. De belangrijkste songtekst van de politicus zal Ruud in een schilderij verwerken. "Leef het leven. Dat is soms het moeilijkste, maar het belangrijkste dat we met elkaar te doen hebben. Leef het leven en leef het ook in het hier en nu", aldus Hoekstra.

Luister hieronder naar de nieuwe aflevering:

Wopke Hoekstra (CDA) - Ingelijst

NPO 1

Speciaal voor de Tweede Kamerverkiezingen 2021 gaat Ruud de Wild elke dag in gesprek met een lijsttrekker. Samen praten ze over politiek én muziek, met een schilderij als resultaat. Het programma is vanaf maandag 22 februari tot en met vrijdag 5 maart na het late NOS Journaal (rond middernacht) te zien op NPO 1.

NPO Luister

Het programma Ingelijst is ook als podcast te beluisteren. Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire podcasts en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor iPhone of Android.

Foto omslag: KRO-NCRV

Ster advertentie
Ster advertentie