Programma

Nieuwe Naam: My Baby

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe Naam: My Baby

Als je de afgelopen jaren op een festival bent geweest, bestaat er een kansje dat je my Baby al eens hebt gezien. Zo niet, dan introduceren wij je graag.

Fantastische single

Met trots plakken wij My Baby het kwaliteitspredikaat Nieuwe Naam op. De nieuwe single 'Love Dance' is namelijk fantastisch! Je hebt het nummer al regelmatig voorbij horen komen bij ons op zender, onder andere in Stenders Platenbonanza. Het aanstekelijke 'Love Dance' is het eerste voorproefje van My Baby's derde album Prehistoric Rhythm, dat op 17 maart verschijnt. De plaat is de opvolger van Loves Voodoo! (2013) en Shamanaid (2015).

Zoektocht naar identiteit

De band bestaat uit zangeres Cato van Dyck, haar broer Sheik en de Nieuw-Zeelandse gitarist Daniel Johnston. My Baby omschrijft het liedje zelf als 'de klank van een oeroud ritueel dat de zoektocht naar identiteit, liefde en spiritualiteit behelst', met een sterke invloed van Afrikaanse ritmes. Tijdens de aankomende tournee neemt My Baby de bezoekers als een sjamaan bij de hand om even te ontvluchten aan deze moderne tijd. Spannend!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe Namen-playlist

NPO Radio 2 laat je graag kennis maken met goede muziek van artiesten die jij misschien nog niet hebt ontdekt, waaronder Linde Schöne, Charl Delamarre, Rob Dekay en TV Noise. Om die reden hoor je met grote regelmaat Nieuwe Namen op de playlist van NPO Radio 2. Benieuwd naar alle Nieuwe Namen? Abonneer je dan op onze NPO Radio 2 Nieuwe Namen-playlist op Spotify!

Ster advertentie
Ster advertentie