Programma

Krystl over haar single

  1. Nieuwschevron right
  2. Krystl over haar single

Krystl was te gast bij de Gouden Uren en vertelde over haar nieuwe single 'I'm In Love'.

Release

Daniël en Krystl zagen elkaar voor het laatst in september bij de presentatie van haar tweede plaat. Maandagochtend, op de dag van de release van haar nieuwste single, spraken ze elkaar opnieuw. 'Heb je leuke dingen gedaan? vroeg Daniël aan de zangeres. Krystl: 'Ik heb veel gereisd, ik merk dat ik dat eens in de zoveel tijd nodig heb om te 'resetten'.

Zorgen

'Ik maak me veel zorgen en dan vind ik het fijn om daar heel even uit te stappen,' vervolgde Krystl haar verhaal. Waarop Daniël haar vroeg waarover zij zich dan druk maakt. Krystl lachend: 'Nou heb je 'Circles' weleens gehoord? 'Over alles. Ik ben heel blij met alles wat ik doe, maar dan ben ik ook bang om dat allemaal kwijt te raken'.

Anders

Haar zorgen lijken nergens voor nodig want vandaag komt haar nieuwe single 'I'm In Love' uit, een plaat die anders klinkt dan haar vorige nummers. Krystl: 'Dit liedje staat ook niet op mijn tweede plaat, dus het is voor mensen denk ik wel een verrassing dat ik met iets compleet nieuws kom.' Hoe dit nieuwe nummer op haar pad kwam? Dat hoor je hier.

Beluister het hele interview hierboven.

Ster advertentie
Ster advertentie