Programma

Deze beelden van Coldplay's 'Yellow' haalden de videoclip niet

  1. Nieuwschevron right
  2. Deze beelden van Coldplay's 'Yellow' haalden de videoclip niet

Coldplay is in de archieven gedoken en heeft nooit eerder getoonde beelden van de clip 'Yellow' met fans gedeeld.

In de originele clip is zanger Chris Martin te zien terwijl hij alleen in volle regenkleding langs een verlaten strand loopt. Nu zijn er echter nieuwe beelden online geplaatst.

'Uiteindelijk is het goed gelukt'

De band heeft op hun socialmediakanalen nooit eerder getoonde beelden van de clip 'Yellow' geupload. Hier is Martin ook te zien, maar dan zonder regenjas. "Dit is take 1 van de video voor 'Yellow'. Het regende de hele dag, dus stuurden we iedereen om 16:00 uur naar huis", aldus de omschrijving van de video. Chris zag echter toch een kans. "Chris ging naar de cameraman toe en zei: 'Laten we gewoon langs het strand lopen'. Uiteindelijk is het goed gelukt!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe vinyl editie van Parachutes

Het openbaarmaken van take 1 van 'Yellow' komt niet uit de lucht vallen. Coldplay viert namelijk het twintigjarig bestaan van het album Parachutes. Fans kunnen op 20 november een nieuwe vinyl editie van Parachutes verwachten, maar de band heeft ook een 4k-kwaliteit van de originele clip van 'Yellow' op YouTube geplaatst. "Het album dat ons op weg heeft geholpen naar dit geweldige avontuur", schrijft de band op Instagram. "Dank aan allen die zich onderweg hebben aangesloten. We hebben de clip van 'Yellow' volledig hersteld naar 4K-kwaliteit. Het voelt als gisteren, in een ander leven."

Bekijk de clip hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: screenshot clip

Ster advertentie
Ster advertentie