Programma

Top Song voor Shary-An

  1. Nieuwschevron right
  2. Top Song voor Shary-An

We hebben een tijdje weinig van haar gehoord, maar zangeres Shary-An is terug met 'Summer Of My Life', de nieuwe NPO Radio 2 Top Song.

The Voice Of Holland

We leerden Shary-An Nivillac kennen door haar deelname aan het eerste seizoen van The Voice Of Holland. Ben Saunders ging er toen met de winst vandoor, maar Shary-An wist wel de heren van Sven Hammond Soul ervan te overtuigen om haar debuutalbum Love Me For Who I Am te produceren en in te spelen. Nu is ze terug met de aanstekelijke single 'Summer Of My Life'.

Een belletje van Bart

Elke vrijdagochtend wordt de nieuwe Top Song aangekondigd in Aan De Slag!, door Bart Arens. Hij belt meestal met de artiest die de Top Song gescoord heeft, maar dit keer was Shary-An zelf in de studio aanwezig. Alleen wist zij nog van niks, totdat Bart ineens haar telefoon over liet gaan om haar het heugelijke nieuws te vertellen.

Dit is haar reactie:

Roodshow

Het nummer ging onlangs in première in de zondagmiddagshow van Carlo Boszhard op RTL 4 en ze kwam ook bij de Roodshow Late Night op bezoek om daar 'Summer Of My Life' live te zingen. Deze week hoor je Shary-Ans vrolijke zomerplaatje met grote regelmaat bij ons op zender.

Abonneer je ook op onze NPO Radio 2 Top Song playlist!

Aan De Slag!
Ma t/m vr 09.00 - 12.00 uur
DJ: Bart Arens

Roodshow Late Night
Ma t/m do 22.00 - 00.00 uur
DJ: Jan-Willem Roodbeen

Ster advertentie
Ster advertentie