Programma

DI-RECT geeft futuristisch livestreamconcert vanuit Omniversum

  1. Nieuwschevron right
  2. DI-RECT geeft futuristisch livestreamconcert vanuit Omniversum

DI-RECT geeft op vrijdag 5 maart 2021 een livestreamconcert vanuit Omniversum in Den Haag. De band speelt in een decor van speciaal gemaakte visuals die op het 180º beeldscherm geprojecteerd worden.

Het concert in het Omniversum is alweer het zesde concert in de reeks bijzondere livestreamconcerten van DI-RECT. “Omniversum is een iconische plek in Den Haag. We spelen op vrijdag 5 maart in het decor van het grootste dome-vormige videoscherm van Nederland, een half voetbalveld groot", aldus de band.

De mannen slaan voor de visuals de handen ineen met Mr. Beam (Mo Assem). "Een visual artist die wereldwijd furore maakte met zijn projectie- en installatie kunst. Deze stream gaat zeker weer bijzonder worden, een lichtpuntje om naar uit te kijken voor ons én onze fans in deze donkere dagen."

Aanloop naar bijzonder jaar

Voor DI-RECT verliep crisisjaar 2020 een stuk aangenamer dan voor menig andere artiest. De mannen scoorden hun grootste hit ooit met Soldier On en kwamen zelfs op plek twaalf binnen in de Top 2000. In 2021 lijkt de Haagse band het succes voort te willen zetten met de bijzondere livestream en geplande concerten op 22 en 23 oktober in Rotterdam Ahoy. Ook komt morgen, vrijdag 5 februari, de nieuwe single Wild Hearts uit van het gelijknamige album.

Kaarten voor het concert vanuit Omniversum zijn vanaf vrijdag 5 februari 09.00 uur verkrijgbaar op de website van de band. Fans bepalen zelf de prijs van hun ticket.

Wouter en Frank belden met DI-RECT over het bijzondere concert:

Foto omslag: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie