Programma

Lana Del Rey annuleert reeks shows in Europa

  1. Nieuwschevron right
  2. Lana Del Rey annuleert reeks shows in Europa

Lana Del Rey heeft haar komende shows in Europa en het Verenigd Koninkrijk geannuleerd omdat ze ziek is en last heeft van haar stem. Ook haar show in Ziggo Dome gaat morgen niet door.

Het zou voor het eerst in zeven jaar tijd zijn dat de zangeres in Nederland zou optreden, maar fans moeten dus nog even geduld hebben. De shows in Amsterdam, Parijs, Londen, Manchester, Glasgow, Birmingham, Berlijn en Keulen gaan niet door.

'Sorry'

In een statement verontschuldigt de Amerikaanse singer-songwriter zich. "Sorry dat ik iedereen op het laatste moment in de steek laat, maar de klachten hebben me compleet overvallen. De dokter heeft me geadvisseerd om vier weken rust te nemen. Ik haat het om iedereen te laten zitten, maar ik moet eerst beter worden", aldus Del Rey.

Concertpromoter Friendly Fire laat weten dat ticketkopers vanmiddag bericht krijgen wat er gebeurt met de door hun gekochte kaarten.

Benieuwd hoe Lana Del Rey's 'Video Games' het de afgelopen jaren deed in de Top 2000? Ontdek het op onze statistiekenpagina!

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie