Programma

Danny Vera covert Springsteen bij Ekdom

  1. Nieuwschevron right
  2. Danny Vera covert Springsteen bij Ekdom

Terwijl de uitslagen van de Amerikaanse presidentsverkiezingen langzaamaan binnendruppelen, zingt Danny Vera een liedje van Bruce Springsteen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De ochtend na de Amerikaanse presidentsverkiezingen komt zanger Danny Vera langs bij Ekdom In De Ochtend. Daar zingt hij het symbolische Springsteen-nummer 'The Ghost Of Tom Joad', afkomstig van het gelijknamige album uit 1995. The Boss wordt geïnspireerd door het liedje 'The Ballad Of Tom Joad' van Woody Guthrie, dat op zijn beurt weer gebaseerd is op de boekverfilming van John Steinbecks roman De Druiven Der Gramschap, over een familie die het Amerikaanse platteland verlaat in de hoop op een betere toekomst.

Danny Vera vindt het helemaal niet zo gek dat Donald Trump zegeviert tijdens de presidentsverkiezingen in de VS. "De grootste schreeuwer wint daar gewoon", voorspelde hij eerder al. De zanger, die we kennen uit het televisieprogramma Voetbal Inside, heeft dus gelijk gekregen. Naast de verstilde folkballad van Bruce Springsteen zingt hij ook nog een eigen nummer, zijn nieuwe single 'Easier That Way'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ekdom In De Ochtend
DJ: Gerard Ekdom
Ma - vr 6.00 - 9.00 uur

Ster advertentie
Ster advertentie