Programma

Caro Emerald geeft gratis livestreamconcert

  1. Nieuwschevron right
  2. Caro Emerald geeft gratis livestreamconcert

Caro Emerald geeft zaterdag 30 januari een gratis livestreamconcert. De show is te volgen op YouTube, Facebook en de website van de zangeres.

Met The Caro Live Tonight Show voegt Emerald zich in het nog altijd groeiende rijtje artiesten dat een creatieve manier zoekt om in coronatijd toch op te treden voor publiek. Verschillende bands gaven het afgelopen jaar succesvolle streamingconcerten.

Akoestische set

Het decor van de show is de Electric Monkey Studio in Amsterdam, al jaren een vertrouwde plek voor Caro en haar producers Jan van Wieringen en David Schreurs. Het zal een van de laatste keren zijn dat de zangeres hier met haar band zal spelen. De studio sluit in april namelijk de deuren.

Caro Emerald speelt een akoestische set met vaste bassist Jeroen Vierdag, gitarist Wieger Hoogendorp (Goldband, Sophie Straat), toetsenist Pyke Pasman (Jungle by Night, The Mysterons) en percussionist Gino Groeneveld (Altin Gün, Jungle by Night).

De livestream begint zaterdag 30 januari om 20:00 uur.

Video niet beschikbaar

Top 2000

Caro Emerald staat met A Night Like This op plek 1282 in de Top 2000. Duik in haar statistieken en die van andere artiesten op onze speciale statistiekenpagina.

Foto omslag: Koen Keijsers

Ster advertentie
Ster advertentie