Programma

Jacqueline Govaert gaat Nederlandstalig in Liedjeslust met Dolf Jansen

  1. Nieuwschevron right
  2. Jacqueline Govaert gaat Nederlandstalig in Liedjeslust met Dolf Jansen

Al heel wat bijzondere namen schoven aan bij Dolf Jansen om te praten over liedjes en lyrics. Deze week is het Liedjeslust-podium voor niemand minder dan zangeres Jacqueline Govaert!

De aflevering met de 38-jarige zangeres is eigenlijk veel Nederlandstaliger dan je door haar Krezip- en soloalbums misschien zou verwachten. We horen Jacqueline zelfs in het Nederlands zingen! Dat deed ze niet vaak, maar in deze Liedjeslust werkelijk prachtig. Daarnaast komt Slow Burn van Kacey Musgraves langs en de poezïe van David Gray. Uiteindelijk draait ook aflevering vijf van de podcast maar om één ding: liefde, voor teksten en liedjes.

Liedjeslust

Liedjeslust is voortgekomen uit Afslag Thunder Road. "Het is een grote vreugde om met makers, tekstschrijvers en muzikanten over liedjes en lyrics te spreken", vertelt Dolf. In Liedjeslust neemt een gast zelf drie liedjes mee en vertelt over de teksten en waarom het zo mooi is. Dolf voegt er ook zelf nog een liedje aan toe.

NPO Luister

Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire podcasts en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor iPhone of Android.

Foto omslag: BNNVARA

Ster advertentie
Ster advertentie