Programma

3JS delen frustraties van Jett Rebel: 'Rutte zou eens naar een concert moeten gaan'

  1. Nieuwschevron right
  2. 3JS delen frustraties van Jett Rebel: 'Rutte zou eens naar een concert moeten gaan'

Jett Rebel sprak zich gister fel uit over de coronamaatregelen in de evenementenbranche. 3JS ervaren dezelfde problemen en sluiten zich aan bij de singer-songwriter.

Vanochtend waren de 3JS te gast in Jan-Willem Start Op. De band heeft de afgelopen tijd weer een aantal keer opgetreden. Frontman Jan Dulles vertelt: "We hebben vorige maand, twee maanden geleden, even twee weken achter elkaar een paar shows ingehaald in de theaters. Je speelt dan twee shows per avond, omdat er maar een paar honderd man per zaal naar binnen mag. Aan het eind van de avond heb je niets verdiend, maar wel lekker opgetreden. Het kan niet zo blijven doorgaan."

'Rutte zou eens naar een concert moeten gaan'

In de Volkskrant verscheen gister een stuk waarin Jett Rebel zich uitspreekt over de maatregelen die worden getroffen in de evenementenwereld, en specifiek over concerten en festivals. Rebel is van mening dat iedereen alleen maar bezig is met zijn eigen hachje. 3JS sluiten zich hierbij aan. Wat moet er gebeuren? "Hetzelfde wat er gebeurt als de voetbalstadions", aldus Jan. "Ik denk dat Rutte eens naar een concert moet gaan", vult Jaap Kwakman hem aan.

Nieuwe single

De nieuwe single van de 3JS is volgens Jan een shoutout naar alle talenten die in de afgelopen coronaperiode zijn gaan twijfelen aan hun eigen talent. "Want wat is talent eigenlijk waard, als het niet wordt gewaardeerd?". Luister hieronder naar de nieuwe single live in Jan-Willem Start Op:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag tussen 06.00 en 09.00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie