Programma

Simone Kleinsma: 'Paul de Leeuw en ik hopen altijd nog dat we zo'n lekkere dikke hit hebben'

  1. Nieuwschevron right
  2. Simone Kleinsma: 'Paul de Leeuw en ik hopen altijd nog dat we zo'n lekkere dikke hit hebben'

Les Misérables, Hello Dolly! en diverse hits: Simone Kleinsma en Paul de Leeuw staan regelmatig samen op het podium. In Zomerspijkers heeft Paul een muzikale suggestie voor een nieuw duet met Simone.

Eigenlijk hadden Simone en Paul vorig jaar samen op het podium gestaan om de musical Hello Dolly! te spelen, maar door de coronapandemie werd de musical stilgelegd. Simone en Paul wilden juist niet stilzitten en besloten een noodprogramma te maken. "Een van mijn leukste momenten op het toneel met jou. Wij zijn nooit uitgepraat", zegt Paul daarover.

Tijdens hun show zongen Simone en Paul het duet 'Tot de Maan en Terug', toevallig 25 jaar na het succesvolle nummer 'Zonder Jou'. "We hopen altijd nog dat we zo'n lekkere, dikke, vette grote hit hebben, zoals 'Zonder Jou'. Het scoort niet slecht maar het is nog steéds niet die ene hit", vertelt Simone

Regelmatig stuurt Paul een suggestie voor een duet naar Simone. In Zomerspijkers vraagt hij de plaat Tralará van Conchita aan. Simone vindt het een heerlijk nummer, en ziet een duet wel zitten. Simone: "We kennen elkaar al zo lang. Dat is een vriendschap, die zit heel diep."

Bekijk enkele hoogtepunten van Zomerspijkers met Simone Kleinsma hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Benieuwd naar het nummer dat Paul voor Simone aanvraagt? Luister 'Tralará' van Conchita hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zomerspijkers

In Zomerspijkers bepalen bekende gasten twee uur lang de muziek op NPO Radio 2. Hun eerst gekochte single, of die ene zomerhit die altijd is bijgebleven: Danny Vera, Natacha Harlequin, Jan Jaap van der Wal, Laila Frank, Mark Tuitert en Bert Visscher delen het met je. Daarnaast worden gasten verrast met een plaat van een goede vriend.

Foto: YouTube still

Ster advertentie
Ster advertentie