Programma

Herken jij alle jeugdfoto's van de dj's?

  1. Nieuwschevron right
  2. Herken jij alle jeugdfoto's van de dj's?

Het is vandaag de Internationale dag van de Jeugd. We doken samen met onze dj's hun oude fotoboeken in. Herken jij iedereen?

Glimlachend denkt deze jongen alvast na over de schitterende toekomst die hij tegemoet gaat. Want wat heeft deze dj veel betekend voor de radiowereld. Dat doet hij nu gelukkig de hele week in de late (of vroege) uurtjes op NPO Radio 2.

Deze dj is geen haar veranderd, want zijn mond staat nog steeds continu open. Deze praatgrage jongen weet van geen stoppen. Dat doet hij dan ook iedere doordeweekse avond tijdens The Big Frank Show. Ook barst deze jongen van de liefde, die hij met anderen deelt tijdens Hofleverancier van de Liefde.

Jij krijgt die lach niet van haar gezicht! Als iemand altijd vrolijk is, is deze het wel. Ze staat iedere vrijdag tot en met zondag aan de zijde van Paul tijdens de gezelligste weekendshow op NPO Radio 2. Weet jij wie het is?

Of de dj op deze foto ook al fan was van ABBA durven we niet met zekerheid zeggen. Wat we wél kunnen zeggen is dat deze jongen is opgegroeid tot de allerleukste sidekick van de ochtendshow.

Gek op de radio was deze dj al van jongs af aan. Dat kun je wel zien! Dat hij tientallen jaren later zelf op de radio te horen zou zijn, is dan ook geen verrassing. Een betere invaller kan Ruud niet wensen.

Een carrière als artiest is het niet helemaal geworden, maar toch heeft deze muzikale jongen een plekje achter de microfoon gevonden. Deze dj maakt al jarenlang Nederland wakker en zorgt voor een lach op het gezicht van iedereen die moeite heeft met opstarten.

De liefde muziek zat er bij deze dj al op jonge leeftijd in. Helemaal in trance door de klanken die ze door haar koptelefoon hoort. Ook jaren later geniet ze hier nog keihard van en deelt ze die liefde iedere zaterdagavond tijdens Soul Night.

De man van het vinyl was ook vroeger al druk bezig met het ontdekken van de mooiste muziek. Het spreekwoord 'een vos verliest wel zijn haren, maar niet zijn streken' was nog nooit zo van toepassing. Geintje, natuurlijk.

Ster advertentie
Ster advertentie