Programma

Hoe gaat het nu met Duncan Laurence na de gemiste Songfestivalfinale?

  1. Nieuwschevron right
  2. Hoe gaat het nu met Duncan Laurence na de gemiste Songfestivalfinale?

Het was een flinke domper voor Duncan Laurence toen hij positief testte op corona, vlak voor zijn geplande optreden op de finale van het Eurovisiesongfestival. Hoe gaat het nu met Duncan Laurence?

Hij is er aardig ziek van geweest, maar nu weer aan de betere hand. "Ik ben inmiddels weer helemaal op de been, we gaan vandaag weer de studio in om te kijken wat ik kan doen", vertelde hij vanochtend in Jan-Willem Start Op. Thuis op de bank moest hij toekijken naar zijn opgenomen optreden. Dit was wel een raar gevoel en het was voor Duncan dan ook een van de meest emotionele dagen uit zijn leven. "Je leeft er twee jaar naar toe, en niet alleen jij, maar het hele land. Dus het voelde wel balen. Maar ik was blij met de opname en wat mijn team ervan gemaakt heeft".

Roddel over faalangst

Duncan Laurence reageert ook nog op de roddel over zijn faalangst. Mensen beweerden namelijk dat hij helemaal geen corona had, maar het niet zag zitten om op te treden tijdens het Songfestival. De zanger ontkracht de roddel, "Die gooien we gelijk van tafel". Integendeel, hij keek er juist heel erg naar uit en baalde enorm. "Ik was gewoon heel ziek. Je kan het nog steeds aan mijn stem horen". Toch verbaast het hem niet dat mensen dit denken, aangezien hij in zijn documentaire ook over faalangst praat.

Check hier het hele gesprek:

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op elke werkdag van 06.00 tot 09.00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie