Programma

Tones and I brengt Dance Monkey naar AFAS Live

  1. Nieuwschevron right
  2. Tones and I brengt Dance Monkey naar AFAS Live

De Australische zangeres Tones and I komt naar Amsterdam. De nummer 1149 uit de Top 2000 geeft op dinsdag 19 oktober een concert in AFAS Live.

In 2018 vertrekt singer/songwriter Toni Watson in gezelschap van een synthesizer en een loop station naar het Australische plaatsje Byron Bay om als straatmuzikant haar muzikale dromen na te jagen. Haar kwaliteiten worden al snel herkend en een jaar later breekt ze door met de debuutsingle Johnny Run Away.

Dance Monkey

Met haar tweede release Dance Monkey weet ze in meer dan dertig landen de nummer 1 positie van de hitlijsten te domineren. De single stond maar liefst 15 weken lang op de eerste plaats in Nederland en is inmiddels wereldwijd meer dan 2 miljard keer beluisterd op Spotify. Daarmee is Tones and I de eerste vrouwelijke én eerste Australische artiest die deze mijlpaal heeft bereikt.

Vorig jaar maart stond de zangeres met haar aanstekelijke pop nog voor een uitverkochte Melkweg. Haar eerste tour door Europa en Noord Amerika moest vervolgens onderbroken worden door de coronacrisis. Dit gaf Tones and I de tijd om in de luwte verder aan haar debuutalbum te werken, waarvan in december nog de single Fly Away verscheen

De voorverkoop start op 3 februari via Ticketmaster.

Foto omslag: persfoto

Ster advertentie
Ster advertentie