Programma

Annemieke presenteert Wie Is De Mol? Podcast

  1. Nieuwschevron right
  2. Annemieke presenteert Wie Is De Mol? Podcast

Volg jij het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? en krijg je er na de eerste aflevering al geen genoeg van? Onze eigen Annemieke maakt samen met presentator Rik van de Westelaken de officiële podcast.

Zaterdag 5 januari begon dan eindelijk het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol?, met daarin een hoofdrol voor onze eigen Evelien de Bruijn. Heel spannend natuurlijk, maar zo'n uurtje televisie is zo voorbij. Voor de fans is er dit jaar daarom iets leuks: een podcast. En die wordt gepresenteerd door onze Annemieke en Wie Is De Mol-presentator Rik van de Westelaken.

Elke zondag staat er een nieuwe aflevering voor je klaar. En in de eerste aflevering krijgen Annemieke en Rik gelijk hoog bezoek van Wie Is De Mol-regisseur Rick McCullough. Samen praten ze over de eerste aflevering, je hoort exclusief materiaal en je krijgt inside information die je nergens anders vindt.

Hoe te beluisteren:

Elke zondag is er een nieuwe aflevering beschikbaar van de officiële Wie Is De Mol? Podcast. Deze is te beluisteren via wieisdemol.nl, de Wie Is De Mol?-app, iTunes (check de Podcasts-app op je iPhone!) en Stitcher!

Foto omslag: NPO

Ster advertentie
Ster advertentie