Programma

DI-RECT geeft streamingconcert en fans bepalen de toegangsprijs

  1. Nieuwschevron right
  2. DI-RECT geeft streamingconcert en fans bepalen de toegangsprijs

Op 6 juni zal DI-RECT vanuit De Koninklijke Schouwburg in Den Haag een streamingconcert geven.

Dit heeft de band op Instagram laten weten. Mensen die een kaartje kopen voor het concert mogen zelf bepalen wat ze voor het concert willen betalen. Wel met een minimum van 1 euro. Alles zal via een stream te zien zijn, want er is geen publiek aanwezig in De Koninklijke Schouwburg.

Het lijkt echt op een concert, want DI-RECT heeft ook dankzij samenwerkingen met Haagse ondernemers gezorgd dat mensen vooraf aan het optreden een bier- of wijnpakket kunnen ontvangen. Ook kunnen kaartkopers een t-shirt van de single 'Soldier On' bestellen. "We missen het live spelen enorm dus we gaan deze avond er alles aan doen om er iets heel bijzonders van te maken", aldus de band.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

DI-RECT live met 'Soldier On' tijdens NPO Radio 2 Koningsdagfestival

Dit jaar was Koningsdag anders dan andere jaren. Om er toch een feest van te maken organiseerden wij het NPO Radio 2 Koningsdagfestival. Ook DI-RECT deed mee! Ze speelden onder meer ex-TopSong 'Soldier On'. Het nummer is een eerbetoon aan iedereen die op durft te vallen in een wereld die door angst wordt gedreven.


Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Luister naar de NPO Radio 2 Songfestival Top 50

De stembussen zijn gesloten! Luister op vrijdag 15 mei van 18:00 tot 22:00 uur naar de Songfestival Top 50 op NPO Radio 2.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie